BetNow Casino

De koers van de bitcoin stijgt en daalt enorm per dag. Wat maakt dat zo’n snel schommelende munt de laatste tijd zo veel populairder is geworden? Dat leggen …

source

48 COMMENTS

 1. Fantastische video ❤️Bitcoin volgt dit patroon al een tijdje. Het zinkt en maakt iedereen bang. Nadat we een oud verzet meerdere keren hebben herhaald, worden we op een dag wakker om te zien dat het bullish is. Deze tijd is het perfecte moment om de dip te kopen en op te bouwen, ongeacht of de politie onder druk staat of niet. De stijging van Bitcoin is onvermijdelijk en zou ervoor zorgen dat de prijs van Bitcoin zijn hoogste punt ooit zou overtreffen. De ommekeer was aanstaande omdat de Bitcoin-markt duidelijk een correctie nodig had om het juiste momentum te krijgen om meer stoom aan de bulls toe te voegen en dit maakt het de perfecte tijd om zoveel mogelijk te investeren en te verzamelen. Ik zou elke newbie / handelaar ten zeerste aanbevelen om de dip te kopen voor handelaren die zich nog steeds afvragen of ze de markt willen betreden of voor oude handelaars die niet alleen bij één handelaar willen kopen, maar bij één Handelaar zoeken bij gevestigde handelsprofessionals met een handelsnauwkeurigheid van minimaal 89%. Ik heb een aantal handelsverliezen gehad waar ik het best niet over zou kunnen praten voordat ik werd voorgesteld aan handelsanalist de heer Anthony. Mijn contact met hem was voor mij het kenmerk van dit jaar. Onder zijn zorgvuldige begeleiding en zijn signaleringsdienst was ik in staat om mijn verliezen te compenseren en zelfs mijn handelsportefeuille enorm uit te breiden van 1,2 Btc naar 4,6 Btc in slechts 5 weken. Ik zal handelaren, vooral nieuwkomers, adviseren om zich te oriënteren op de handel voordat ze meedoen. Mr. Anthony Ben laat je dagelijks studeren terwijl je winst maakt met zijn signalen. Hij kan gecontacteerd worden ᴠɪᴀ T © ️ E © ️ L © ️ E © ️ G © ️ R © ️ A © ️ M @ anthonyjones01.

 2. Als iemand die al jarenlang druk bezig is met crypto, kan ik duidelijk zeggen dat er niet heel veel onderzoek is gedaan voor deze video. Jammer, ik had meer verwacht!

 3. Jammer dat jullie het grootste tegenargument van cryptovaluta bijna volledig links laten liggen. De hoeveelheid stroom die er verbruikt wordt om Bitcoin etc. te ondersteunen is een enorme aanslag op het milieu. Jarenlang investeren in groene stroom is teniet gedaan om al die nutteloze transacties, die meer speculeren zijn dan echt betalen voor goederen, uit te rekenen. Daarnaast is het ook nog een financiële ramp in wording, mensen die straks opeens grote delen of hun volledige vermogen kwijt zijn als de bitcoins straks 'op' zijn (er kunnen er maar zo'n 20+ miljoen gemaakt worden), minen niet meer interessant is en de hele koers in elkaar klapt. Totdat er een beter alternatief is doe alsjeblieft niet mee aan dit klimaat verklotende pyramidespel!

 4. Weer een fantastisch staaltje schijn objectiviteit om af te sluiten met een ontmoediging. "Want we hebben al een goed betalingssysteem".

  Negeert de grote redenen waarom mensen in BTC gaan. Enorme inflatie van andere assets (huizen/aandelen) door een onhoudbaar lage rente en het onbeperkt bijdrukken van FIAT geld.

  Daarnaast kan je geld theoretisch gezien bij een bank ook gehacked worden, maar is BTC waarschijnlijk veiliger.

 5. Dit is pas het begin van crypto. Iedereen was in 1999 ook sceptisch over het internet en kijk wat daar van gekomen is. Over 10 jaar is alles 10 of misschien wel 20x zoveel waard als nu. Crypto valuta is de uitvinding van de 21e eeuw!

 6. Prima filmpje! Kleine correctie: je wallet wordt niet snel gehackt, het zijn de crypto exchanges waar je dat risico loopt. Als je je crypto bij hen stalt heb je ze niet meer in eigen beheer (not your keys, not your coin).

 7. JONGENS KOOP SAFEMOON.
  Nog geen 2 maanden oude munt en al 1,8 miljoen holders en een market cap van 4 miljard. Dat is ongekend hoog en als je nu nog in stapt ben je er nog vroeg bij. 😆😜
  Ik heb mijn 500,- anderhalve maand terug al veranderd in 150.000,- op het ATH vorige week. 😳
  Ik kan proberen jullie verder te overtuigen met mooie praatjes maar denk dat je eens zelf moet gaan googlen en dan overtuigd dat je wel. XD

 8. De conclusie / einde is een beetje kort door de bocht. Bitcoin heeft een ongelofelijke potentie en wordt continu door ontwikkeld, het mooie is dat er niet zoals bij de dollar en de euro nu een instantie kan bij drukken omdat ze dat “nodig achten”. Een bitcoin zal zijn waarde dus behouden.

  Als je in bitcoin investeert moet je gewoon voor de long haul instappen en vertrouwen hebben in het systeem, net zoals mensen soms investeren in een bedrijf omdat ze daar vertrouwen in hebben. Het wordt namelijk een steeds meer geaccepteerd betaalmiddel. Dus gokken zal ik het niet echt noemen.

 9. Het gaat niet om uitcashen en dat je dan rijk bent, het gaat om je geld te beschermen tegen inflatie door het maximaal bijprinten van geld door de centrale banken. Soevereiniteit en de baas zijn over je eigen geld. Crypto is de toekomst, gedecentraliseerd niet genaait worden door de overheid. Bitcoin is the people’s money gold is god’s money

 10. Onder auspicien van AFM plukten en roofden de Aegons mij decennia leeg met wurg en woekerproducten. Crypto is het eerste en enige ‘financiele product’ dat mij niks beloofde of voorspiegelde en wel wat bracht. Geen wonder dat AFM mij hiervoor waarchuwt.

 11. Goede uitleg, bedankt!

  11:45 Het wordt idd een soort nieuw gokken, waar uiteindelijk niemand blij van wordt. Het heet ook nog eens CRYPTO valuta…
  crypto crypto crypto… hoe vaak kwam dat woord terug?
  Dat woord komt van het Griekse ‘kruptos’, wat ‘verborgen’ betekent, dat zegt voor mij al genoeg!

 12. Waarom mensen er op gemunt hebben : omdat crypto nu een van de weinige dingen is waar je goed mee kunt boeren zonder dat de vampieren van belasting er een duidelijk beeld van hebben .

 13. Yes, gestart met de eerste bubbel in 2017. Mijn investering van 150 euro direct er uitgehaald toen hij verdubbeld was. Nu speel ik met dat geld en heb ik een waarde van 1000 euro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here